Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

AHEPA PATRAS HJ_25 "SAINT ANDREW" AHEPA PATRAS HJ_25 "SAINT ANDREW" 2014 EUROPEAN CHAPTER GREATEST MEMBERSHIP INCREASE




Παγκόσμια διάκριση Τμήματος
ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ  HJ_25/25 ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 


Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ μεγάλο ενθουσιασμό, το Τμήμα μας, υποδέχθηκε τον νέο Κυβερνήτη της AHEPA HELLAS DISTRICT 25, αδ. Γεώργιο Πλοκαμάκη, στο κεντρικό Ξενοδ. MEDITERRANEE την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014, στην τακτική ολομέλειά του μηνός Σεπτεμβρίου. 


Είναι το πρώτο Τμήμα που επισκέπτεται, ως Κυβερνήτης και μας επεφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη. Το 92ο Ετήσιο Ανώτατο Συνέδριο ΑΧΕΠΑ που έγινε στην Νέα Ορλεάνη, την Παρασκευή 25/7/2014, εξέλεξε το Τμήμα μας, σαν το καλλίτερο Τμήμα της Ευρώπης στον Τομέα εξέλιξης και αύξησης μελών. Ο αδ. Κυβερνήτης, μέσα σε χειροκροτήματα και κλίμα μεγάλου ενθουσιασμού έκανε την απονομή.

Παρακολουθείστε την όμορφη στιγμή της τελετής εδώ:


Ο αδ. Κυβερνήτης κατά την επίσκεψή του, παρακολούθησε τις εργασίες της ολομέλειας του τμήματος, γνωρίστηκε με τα μέλη μας, είχε επαφή με κάθε ένα μέλος χωριστά και μας χάρισε και χρησιμότατες συμβουλές, επισημάνσεις σε τυπικές διαδικασίες και αναλύσεις, πάνω σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας, μας έδωσε λειτουργικά σχετικά έντυπα και άκουσε τις απόψεις μας. Τον ευχαριστούμε για όλα, ήταν μια πολύ χρήσιμη και πετυχημένη όχι μόνο ενημέρωση αλλά και διδασκαλία.


Μας συγχάρηκε για τη δουλειά μας και την ακατάπαυτη προσπάθειά μας και μας ευχήθηκε πάντα να είμαστε μέσα στη λίστα των τμημάτων που βραβεύονται. Με χαρά δε έκανε την ορκομωσία νέου μας μέλους.  
Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου